Personlig träning på Tyresö Gym

Chrille Rosén, PT

Har 20 års erfarenhet som personlig tränare, drivit gym i 15 år, tävlar i padel och är padelinstruktör. Är spinninginstruktör och personlig tränare på Tyresö gym

Kontakta Chrille!

070-880 75 80

christian.rosen @ elitesportsclub.se

Annika Stjerne Westlund, PT

Har över 30 års erfarenhet av att driva gym, ha gruppklasser, spinning, rehabkunder och träningsresor. Hon är även den förre ägaren av Tyresö Gym.

Kontakta Annika!

070-842 13 05

annika @ movement4life.se

www.movement4life.se

 

 


PT-kund Tony (20 kg lättare i dag)

"Jag blir otroligt motiverad av att träna med min PT. Hon coachar och stöttar mig. Vill verkligen hjälpa mig så att det blir rätt. Jag har lärt mig jättemycket. Jag rekommenderar alla att boka en PT, likväl för dig som är amatör eller veteran."

 

PT-kund Jenny

"Jag trodde PT var för de som skulle träna så att fick synliga muskler från början. En personlig tränare motiverar mig och när jag är trött så gör PTn så att jag orkar lite till. Mer än jag trodde att jag klarade av. Jag använder mig av PT ibland för att skapa nya träningsrutiner och program och behåller både lust och glädjen till att träna."

 

PT-kund Kennet

"Jag använder mig av PT i längre perioder då jag tycker det är svårare att boka av pass än med PTn. Jag bokar upp mig på regelbundna pass så att träningen blir av. Det är fantastiskt vilken bra coachning och vilka resultat jag fått. Jag är starkare, piggare och har så mycket mer energi."