Personlig träning

Om personlig träning

Ditt första möte med en personlig tränare.  

Dina individuella förutsättningar och mål avgör ditt träningsupplägg. Därför inleds din personliga träning med ett samtal där du och din personliga tränare går igenom den historik som kan vara relevant för en så säker och målinriktad träning som möjligt, dvs skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, syfte och målsättning med träningen. All information som delges till din tränare är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

Här tränar vi stabilitet.

God bålstyrka är grunden till en bra fysik.

Varför använda personlig tränare?

Att träning är bra för alla känner de flesta till, men varför är personlig träning bra?

Vi ser alla olika ut och har olika förutsättningar och önskemål. Du kanske vill gå ner i vikt, få en fastare kropp, bli smidigare eller träna inför något speciellt evenemang. En personlig tränare kan hjälpa dig med allt detta. Vi analyserar din kropp, dina behov och önskemål och utifrån det hjälper vi dig med övningar som  passar dig och din kropp. Vi ser till att övningarna blir rätt utförda.

Med rätt träning upplever de flesta en snabbare effektförbättring, och du når dina mål lättare än när du försöker träna på egen hand.

 

Boka personlig träning

 

 

En gång 850 kr

5 ggr 3400 kr

10 ggr 6600 kr

Så här säger kunderna

Att använda PT

Jag blir otroligt motiverad av att träna med min PT.
Hon coachar och stöttar mig. Vill verkligen hjälpa mig så att det blir rätt. Jag har lärt mig jättemycket.

Jag rekommenderar att boka en PT, likväl för dig som är amatör eller veteran.

Tony (20 kg lättare i dag)

Jag trodde PT var för de som skulle träna så att fick synliga muskler från början.
En personlig tränare motiverar mig och när jag är trött så gör PTn så att jag orkar lite till. Mer än jag trodde att jag klarade av. Jag använder mig av PT ibland för att skapa nya träningsrutiner och program och behåller både lust och glädjen till att träna. 

Jenny

Jag använder mig av PT i längre perioder då jag tycker det är svårare att boka av pass än med PTn. Jag bokar upp mig på regelbundna pass så att träningen blir av. Det är fantastiskt vilken bra coachning och vilka resultat jag fått. Jag är starkare, piggare och har så mycket mer energi. 

Kennet

Ta tag i träningen

Väntar du på lusten eller bättre tider? Ta tag i träningen redan i dag och rivstarta med en PT.

4 + 14 =